Wanita Tercantik Di Dunia Ciptaan Manusia

Kalau sebelum ini saya pernah menulis entri tentang siapakah wanita tercantik di dunia tetapi pada entri kali saya ingin serlahkan kebijaksanaan manusia dalam mencari dan mencipta wanita paling cantik di dunia mengikut pandangan artis grafiks. Sudah tentu ianya tidak akan dapat dengan kebijaksaaan Maha Pencipta yang telah mencipta wanita tercantik di dunia, namun berikut adalah hasil teknik Photoshop untuk melahirkan wanita tercantik di dunia versi manusia.

Pemilihan wanita tercantik dibahagi kepada 4 kumpulan dengan menggunakan konsep binari untuk mengadun dan menjelmakan pilihan wanita-wanita dikategorikan sebagai tercantik. Bermula dari situ, pakar grafiks dengan teknik Photoshop telah melahirkan “Wanita Tercantik Di Dunia” dengan gabungan wanita-wanita tercantik yang ada di dunia. Apakah ianya benar-benar cantik? Sama-sama mari kita lihat….

 

KUMPULAN A

tercantik di dunia kumpulan A

 

KUMPULAN B

tercantik di dunia kumpulan B

 

KUMPULAN C

tercantik di dunia kumpulan C

KUMPULAN D

tercantik di dunia kumpulan D

 

WANITA TERCANTIK DI DUNIA CIPTAAN MANUSIA

tercantik di dunia akhir

 

Ha…bagaimana pendapat anda? Adakah ini wanita tercantik di dunia?

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*