Permainan Scrabble Portable Tanpa Instalasi

game scrabble portableAnda pernah bermain Scrabble? Jika anda peminat permainan Scrabble, sudah tentu anda tidak mahu lepaskan peluang untuk memuat turun “game” ini sekarang.

Permainan ini disediakan dalam bentuk “portable” di mana anda tidak perlu memasangnya pada komputer anda untuk bermain. Cukup dengan hanya mengekstraknya ke dalam satu folder di dalam hard disk komputer anda (misalnya pada Desktop), dan doubleclick untuk memulakannya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrabble portable versi Classic

 

Berikut adalah pautan kepada game tersebut.

Muat turun (KLIK UTK DOWNLOAD)

  1. Game Scrabble Journey V1.05 Portable
  2. Game Scrabble Portable Versi Classic
  3. GameHouse Scrabble Portable

 

 

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*