Menonton TV dan Mendengar radio Online dengan VLC Media Player

vlc mediaVLC Media Player merupakan satu perisian pemain multimedia audio dan video pada komputer anda. Ianya merupakan perisian percuma yang anda boleh dapati dengan mudah di internet. Anda boleh melayari laman web VLC Media Download Page untuk memuat turun program tersebut. Bagi yang sudah memsang VLC Media Player pada komputer masing-masing, tahukah anda bahawa anda boleh menonton TV dan mendengar radio secara PERCUMA online menggunakan VLC Media Player ini? Jika tidak, sila ikuti langkah-langkah bagaimana anda boleh melakukannya melalui video YouTube berikut:

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

5 thoughts on “Menonton TV dan Mendengar radio Online dengan VLC Media Player

  • 14/05/2010 at 10:39 am
    Permalink

    ha3x..ptt r xbleh..rupa2nya dah blok youtube…sory tok…wat serabut plak…

    Reply
  • 13/05/2010 at 3:12 pm
    Permalink

    xde apa pon..ksong je..video pon xde nak tgk camne..ke kmptr sy yg problem..

    Reply
    • 13/05/2010 at 5:54 pm
      Permalink

      Video youtube di atas ke atau saluran tv dgn VLC? Kalau video youtube dlm artikel ni…tok check, ok…berjalan lancar!

      Reply
    • 22/04/2010 at 10:19 pm
      Permalink

      Apasal bro? Videonya kan ok tu! Boleh tengok youtube video drp page ni kan?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*