Hostable.com – Dapatkan Hosting Premium Percuma

 

 

 

 

hosting percuma di hostable.com

Semalam saya ada masuk satu forum kat US. Dalam chit cat tu ada, ada sorang forum user tu highlight sebuah syarikat hosting yang kalau dikira dari segi kualiti hosting tu agak popular juga. Dengan mempunyai talian telefon 1-800 yang kekal untuk support, sudah tentu ianya sebuah syarikat yang berwibawa dalam hosting. Ditambah pula dengan credit rating A+ daripada Better Business Bereau of America (BBB), sudah tentu syarikat hosting bukan calang-calang syarikat.

hosting percuma selama 3 tahun
Credit rating A+ sudah pasti penanda aras sebuah syarikat yang berkaliber

Yang amat mengejutkan ialah Hostable.com menawarkan hosting secara percuma selama 3 tahun dan selepas itu sekiranya sesiapa tidak mahu meneruskan hosting, tiada masalah. Sekiranya mahu, ia akan kembali kepada harga asal iaitu US$6.99 sebulan atau lebih murah sekiranya membuat langganan untuk 1 tahun atau lebih.

Jadi, sesiapa yang sedang mencari hosting, atau ingin mencuba hosting daripada US, inilah masanya untuk berbuat demikian. Hosting yang percuma dengan hayat selama 3 tahun sudah pasti amat menjimatkan kepada setiap blogger. Ayuh!! Jangan buang masa, jom jengah ke laman Hostable.com – dan dapatkan hosting percuma selama 3 tahun. Selamat berblog dan berkenalan dengan hosting baru.

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

2 thoughts on “Hostable.com – Dapatkan Hosting Premium Percuma

  • 17/11/2011 at 11:46 am
   Permalink

   zack,
   saya dapati ianya agak slow sikit berbanding dengan hosting panduanpercuma.info ini. Saya dah guna kvchosting hampir 1 tahun dan ianya berjalan tanpa sebarang problem dan downtime. Blog saya pernah diakses hampir lebih 5 ribu pengunjung sehari tanpa sebarang problem. Saya berlanggan dgn hosting ni selama 3 tahun dgn kos US$1.89 sebulan. Support sangat cepat dan “willing to solve my problem”. Kalau minat nak tahu, klik banner kvchosting pd laman utama/sebelah kanan laman ni.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*