Dapatkan Avira Premium Security Suite Software Percuma!

Inginkan perisian Anti-virus Premium yang berbayar PERCUMA? Betul perisian ini diberikan PERCUMA tanpa membayar sedikit pun. Buat sesiapa yang nak tahu, Avira adalah antara pencipta perisian antivirus tersohor di dunia setanding dengan Norton Antivirus, Kapersky, Avast dan banyak lagi di pasaran sekarang. Avira Premium Security ini sesuai untuk pelbagai platform Operating Sistem seperti Windows XP SP2, Windows Vista dan Windows 7. Berfungsi untuk versi Windows 32bit dan 64 bit. Ini merupakan promosi pemberian PERCUMA kepada sesiap tanpa sebarang kekurangan pada perisian tersebut.

Dilengkapi dengan ciri-ciri AntiVirProActiv, GenericRepair, improved ParentalControl dan ExpressInstallation, anda tidak akan kerugian memilikinya. Dengan ciri-ciri tambahan seperti Firewall dan AntiSpam berbanding dengan Avira AntiVir Premium, perisian ini sudah tentu memberi banyak kelebihan. Harganya di pasaran adalah USD26.55 untuk 1 tahun lesen.

Anda berminat? Berikut adalah caranya. Anda hanya perlui isikan borang seperti di bawah di laman Avira, dan akan dapat muat turun program Avira ini dengan lesen VIP selama 3 bulan PERCUMA. Jom layari blog mereka di pautan di bawah:

Dapatkan Lesen VIP Avira Premium Security Suite PERCUMA di sini!!

 

 

 

 

 

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*