Sembunyikan Butang Start Windows dengan Start Killer 3.1

Start Killer 3.1 adalah satu software utiliti yang berfungsi untuk menyembunyikan butang Start Windows yang terletak di bahagian kiri pada Taskbar (Bar tugas). Sebaik sahaja software tersebut dijalankan, butang Start akan “menghilang” dari taskbar dan anda akan mendapat sedikit tambahan ruang pada taskbar.

Walaupun tombol Start tidak ada, Anda tetap boleh mengakses Menu Start dengan menekan kekunci <Ctrl> + Esc atau kekunci <Windows> pada papan kekunci. butang start

Untuk menampilkan kembali butang Start tadi, anda perlu menutup Start Killer dengan mengklik kanan icon Start Killer pada sistem tray (systray) dan klik menu Exit.

Anda boleh memuat turun StartKiller 3.1 di sini.

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*