Selamat Datang ke PanduanPercuma.info!

Selamat datang ke laman web PanduanPercuma.info. Saya mengalu-alukan kedatangan semua di sini. Semoga kehadiran blog berbahasa Melayu ini menjadi nadi dan teras informasi kepada semua.

Saya berharap agar semua pengunjung boleh berkongsi idea dan dapat membantu menghidupkan lagi laman ini. Saya mengalu-alukan sebarang komen dan pendapat semua dan jika ada di kalangan pengunjung yang mahir dan boleh membantu menulis artikel di sini, saya amat berbesar hati menjemput saudara-saudari sekelian untuk berbuat demikian. Sebarang artikel mestilah seboleh-bolehnya dalam Bahasa Melayu.  Sila emel saya di tokjogho [at] panduanpercuma.info atau KLIK pada menu Hubungi Kami di atas untuk sebarang permohonan dan pertanyaan. Sekian terima kasih.

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

7 thoughts on “Selamat Datang ke PanduanPercuma.info!

 • 26/07/2009 at 12:28 pm
  Permalink

  memandangkan laman web ni nampak masih baru lagi maka banyak lagi pengisian perlu dilakukan oleh tokjogho.banyakkan input-input dalam laman web anda.

  Reply
  • 26/07/2009 at 1:50 pm
   Permalink

   Baru seminggu….tengah duk pikir artikel yang nak dimasukkan. InsyaAllah…nak cuba paparkan artikel menarik..harap2 tercapai 100 post sebelum akhir bulan Julai. Silalah jenguk2 ke sini bila ada kesempatan. Tolonglah promosi sikit ye….

   Reply
 • 26/07/2009 at 9:39 am
  Permalink

  Tahniah atas usaha murni anda. Banyak info menarik dari laman ini. Semoga diberkati Allah. Tolong link ke blog sekolah saya (SKPHT).

  Reply
 • 22/07/2009 at 8:34 pm
  Permalink

  Assalamualaikum..terima kasih kerana ingin melakukan link exchange dengan saya..saya akan masukkan link ke blog saudara beserta dengan sedikit review dalam masa yang terdekat.

  Reply
  • 23/07/2009 at 6:32 pm
   Permalink

   terima kasih sekali lagi. semoga bertambah maju laman web kita. InsyaAllah, dari semasa ke semasa saya akan mengemaskini laman web sebaik mungkin.
   Matlamat saya nak menjadikan PanduanPercuma.info laman memberi manfaat kepada semua.

   Reply
 • 18/07/2009 at 11:44 pm
  Permalink

  byk info bguna dlm ni. nak copy ke blog skolah saya boleh?

  Reply
  • 19/07/2009 at 1:54 am
   Permalink

   Silakan, silakan – insyaAllah banyak lagi info akan dimasukkan. Tengah plan maklumat apa yang sesuai untuk dimasukkan.
   Kalau boleh masukkan link ini di sksrimelor, okay!
   Thank u for visiting this site.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*