VirtaPay – RM9000 Dalam Masa Hampir 6 Bulan

Salam semua pengunjung PanduanPercuma.info!!

Berikut adalah status terkini VirtaPay saya sehingga 21 hb Ogos, 2011. Walau pun tanpa promosi, akaun VirtaPay saya telah meningkat kepada USD 3010.00 setelah hampir 6 bulan. Kini VirtaPay dalam proses akhir untuk membolehkan ahlinya transfer atau bankin pendapatan VirtaPay ke akaun bank masing-masing. Jom join VirtaPay! JIka anda baru nak join, anda akan diberikan kredit USD100 hanya untuk join, $20/hari bonus jika aktif login ke VirtaPay dan $25/referral (atau org yang join bawah anda).

Di sini saya sertakan screenshot status akaun terkini saya!

 

Status Terkini VirtaPay Saya

 

 

Salam semua! Okay lama saya tak update pasal VirtaPay. Sekarang dah hampir 5 bulan (1 minggu lg cukup lah) saya join VirtaPay. Semalam saya tengok status terkini VirtaPay saya. Tak ada buat promosi pun, cuma saya letak “Sticky” di blog ni. Kalau nak tahu berapa saya dah kumpul….

Yup!! Dah terkumpul USD2,339.00 tanpa buat apa2 promosi sangat. Harap2 ianya menjadi reality…namun saya tak kisah sangat..bukan rugi pun. Sapa-sapa nak join, boleh join join kat bawah! KLIK pada iklan Virtapay pada gamabar iklan di bawah tu. Tak nak tak apa, saya tak paksa. Sekarang VirtaPay dah upkan dia punya Referral kepada USD25 per referral. Selamat mencuba!

 

[tabset]

[tabs tabname=”Terkini Tentang VirtaPay”]

RM 2000 lebih Dalam Masa 30 hari!!! Update Terkini!!

Okay!!! Hari ni masuk 30 hari saya join VirtaPay. Pelancaran secara rasmi tetapi secara internal (dalaman untuk ahli2 saja) ditetapkan pada 1 hb Mei 2011. Kredit VirtaPay saya sudah terkumpul sebanyak US$ 714 tanpa banyak promosi. Bawah ni skrin yang saya capture drp akaun saya.

RM2000 dalam masa 1 bulan
Akaun sebanyak US$714 Dalam Masa 1 bulan

Jadi, sapa-sapa yang join Virta pay boleh klik pada link di bawah atau sebelah kanan blog ni!! Saya rasa “Tak rugi join” tapi kalau anda rasa sebaliknya….”It’s up to you”. Kiya bukan keluar modal atau duit pun!!

 

UPDATES SETELAH 20 HARI JOIN!!

Hari ni masuk 20 hari join. Kredit VirtaPay saya sudah mencecah RM1500.

Sekadar update untuk anda semua, sekiranya anda berminat untuk mengetahui status terkini…

 

Status VirtaPay Saya – 5 Hari Yang Lepas

Okay, hari ini cukup 15 hari saya sertai VirtaPay. Apa yang saya buat sepanjang menyertai VirtaPay ialah sentiasa Login dan baca update terkini tentang VirtaPay. Di samping itu juga saya promote kat laman ni, kalau-kalau sesiapa yang berminat join saya. Adalah rakan-rakan pengunjung yang telah menyertai saya, dan saya tak pasti status VirtaPay mereka.

 

Apa yang pasti, setelah join VirtaPay ni, nilai wang virtual yang ada dalam akaun VirtaPay sudah melebihi US$340.00 atau lebih drp RM1000. Saya berharap wujudnya VirtaPay ini akan berakhir dengan realiti di mana kita boleh menggunakannya untuk berniaga di internet seperti yang dijanjikan oleh pihak VirtaPay dalam “master plan” mereka. Lagi pun pada saya, since saya tak keluarkan duit sesen pun dan tidak berikan apa-apa maklumat akaun seperti no kad kredit saya, akaun bank dsb, tiada apa yang perlu saya risau.

 

Nasihat saya, sesiapa yang nak join, boleh tapi jangan berharap nak jadi KAYA. Cuma kalau duit virtual ini boleh beli sesuatu produk digital drp sellers seluruh dunia, itu pun sudah cukup! Kepada sesiapa dah join tu, pastikan anda semua sentiasa lawat blog VirtaPay dan baca update terkini. Kalau boleh lakukan dalam 2-3 kali sehari menandakan kita sebenarnya berminat tentang VirtaPay.

 

Di bawah ini saya lampirkan screenshot status akaun VirtaPay saya terkini setelah 15 hari join. Sesiapa yang berminat nak join, boleh KLIK pada iklan saya di sebelah kanan atas blog ni. Tak berminat, tak apa – no harm done!!

duit, duit, duit, free...sapa nak duit, join virta pay
Status akaun VirtaPay setakat 14 hb April, 2011

Sesiapa yang dah join bawah saya, boleh ambik iklan pada blog ni untuk promo kat rakan-rakan yang lain. Iklan sebelah kanan blog tu 300px x 300px. Kalau nak yang berbahasa Melayu, 125px x 125px, hantar emel kat saya di tokjogho -at- ymail.com

[/tabs]

 

[tabs tabname=”Info Tentang VirtaPay”]

Entri ini dimasukkan bertemakan seperti di atas. Promosi untuk meramaikan lagi ahli-ahli awal VirtaPay sebelum ia dilancarkan secara rasmi. Tiada paksaan untuk menyertai VirtaPay ini. Malah tiada juga Wang/Duit yang terpaksa dikeluarkan untuk menyertainya. Kenapa VertaPay?

promo virtapay untuk dapatkan duit ekstra

Kenapa VirtaPay?

Satu soalan yang menarik! Saya sendiri pun tiada jawapan yang tepat kepada soalan ini. Namun, jika sekira ianya PERCUMA atau FREE, why not? Nothing to lose! – bak kata mat saleh.

 

Apa itu VirtaPay?

VirtaPay adalah satu method pembayaran online sama seperti PayPal, AlertPay, MoneyBooker dan lain-lain seumpamanya. Yang pasti, VirtaPay masih belum dilancarkan secara rasmi, namun ianya dalam proses mengumpul ahli dari seluruh dunia menyertainya. Dan cara promosi mereka ialah dengan menggalakkan ahli-ahli mengajak rakan-rakan yang lain menyertainya melalui sistem “referral”. Ianya bertujuan untuk memperkembangkan matlamat dan sasaran dengan lebih cepat agar mencapai daya saing yang diperlukan dengan pesaing-pesaing yang telah established.

 

Peranan Anda Sebagai Ahli VirtaPay Sekarang

Sebagai ahli kepada VirtaPay, tujuan dan matlamat anda sekarang adalah SATU – iaitu membuat promosi agar lebih ramai lagi orang menyertai VirtaPay.

 

Apa Yang Anda Dapat Sekiranya Membantu VirtaPay?

Buat masa sekarang, sekiranya anda membantu PROMOSIkan VirtaPay (sebelum pelancaran secara rasmi), anda dijanjikan hadiah berikut:

  1. Penyertaan Percuma. Sebaik sahaja anda sertai, anda diberikan kredit secara automatik sebanyak US$25 atau RM75 ke dalam akaun VirtaPay anda.
  2. Setiap ahli yang berdaftar di bawah anda akan diberi tambahan kredit sebanyak US$10 atau RM30.
  3. Anda mampu menjana sehingga US$20 atau RM60 sehari.
  4. Pendapatan anda bergantung kepada usaha gigih anda mempromosi VirtaPay.

Jom! Mari kita ramai-ramai join VirtaPay. Tiada apa yang perlu dibimbangkan dan anda tidak mengeluarkan wang sesen pun untuk menyertainya, bahkan anda pula diberi ganjaran kerana membantunya. KLIK pada iklan disebelah kanan skrin blog ini untuk JOIN atau INFO secara details tentang VirtaPay. Anda juga boleh KLIK pada iklan di bawah ini untuk tujuan yang sama.

KLIK sini untuk join atau baca into tentang VirtaPay
[/tabs]
[/tabset]

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

11 thoughts on “VirtaPay – RM9000 Dalam Masa Hampir 6 Bulan

  • 12/09/2011 at 8:28 pm
    Permalink

    Hello…ma’af jika menganggu,saya sedang search virtapay mencari sesuatu yang boleh dipercayai tentang VP ini,sehinggalah saya terjumpa blog anda.Apa pendapat anda dengan “VP software converter to PP,AP,MB” yang ada terdapat di Products & Services established item,saya juga ingin mau cuba products tersebut namun saya masih was-was dan jika ada rakan-rakan atau ahli VP di luar sana yang pernah mencuba kebenaran converter tersebut,boleh kah di kongsikan? Terima kasih…

    Reply
  • 02/08/2011 at 10:05 pm
    Permalink

    salam…

    Bole saya tanya adakah virta pay ini bole di tebus dalam bentuk wang ringgit…?

    Jika boleh bagai mana untuk menebus wang tersebut…?

    Reply
    • 04/08/2011 at 11:20 pm
      Permalink

      Buat masa ni masih belum, namun seperti yang dijanjikan oleh pihak virtapay akan dapat ditebus kepada wang ringgit pada satu jangkamasa yang ditetapkan kelak. Saya pun buta masa ni xlah promo sangat, tp virtapay saya dah menghampiri USD3000. Harap2 dptlah ditebus…

      Reply
  • 21/05/2011 at 11:17 pm
    Permalink

    salam,

    boleh tak nak tanya setakat ari nie redeem brg dah penah dapat x?thanks

    Reply
    • 31/05/2011 at 8:23 am
      Permalink

      Slm,
      Saya personally x pernah redeem lg. sebab virtapay x fully beroperasi lg. Mungkin in the future boleh redeem. buat masa skrg, kita hanya boleh beli produk digital drp blog virtapay. xtahulah masa depan. saya pun xlah kisah sangat…

      Reply
    • 14/04/2011 at 5:24 pm
      Permalink

      afiv,
      buat masa sekarang VirtaPay xde bg info lagi pasal min payout sbb ia dlm stage permulaan, belum pun lg masuk stage percubaan. stage percubaan mungkin dlm hujung bullan ni….kemudian disusuli dgn stage pembelian antara seller dan user sebulan lepas tu, sebelum ianya dilancar seccara rasmi.

      afiv boleh cuba pergi kat VirtaPay blog dan baca info dr sana. seperti yang saya kata, kalau daftar pun, dlm hal ini x rugi sesen pun. bukan promo habis2 mcm nak kaut duit/nak kaya cepat. kalau benda jadi realiti, insyaAllah, kita dah ada sedikit simpanan utk digunakan kelak, x semestinya kita dpt duit…..

      Reply
  • 02/04/2011 at 3:13 pm
    Permalink

    mcamana nk ambil bonus yg th diberi?

    Reply
    • 02/04/2011 at 4:13 pm
      Permalink

      Slm Ahmad,
      Sepanjang yang saya tahu (sori baru 3 hari je join), bonus tu x leh ambik buat sementara waktu. Buleh guna utk redeem beli brg dgn syarikat2 yg terikat dgn VirtaPay bila dilancar nanti. Saya x ambik hal sangat sbb benda ni FREE, kalau VirtaPay betul2 valid, alhamdulillah. Kalau x, x rugi apa2 pun. Cuma letih buat entri dan tolong promo je! Tp kalau boleh jgn terikat sngt sampai nak bagi semua info utk Vpay. K? Itu pendapat saya je…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*