Lihatlah Keagungan Allah SWT

Sempena bulan Ramadhan yang mulia ini, saya ingin ketengah satu entri kebesaran dan keagungan Allah SWT untuk tatapan dan penghayatan serta muhasabah diri pengunjung semua. Entri yang ringkas tapi mungkin mendalam tentang keagungan Allah. Anda mungkin telah pun terjumpa dengan entri ini di laman-laman di internet yang lain, namun ingin saya paparkan untuk perkongsian dengan pengunjung semua. Selamat mencuba!!

Apa yang perlu anda lakukan ialah:

1. Cuba lihat dan fokus pada gambar kalimah Allah di atas selama 10 saat.

2. Selepas itu, alihkan pandangan anda kepada dinding kosong dan rata berhampiran.

3. Apakah yang anda lihat?

Subhanallah, amat menakjubkan. Anda boleh mencubanya dengan gambar2 yang lain menggunakan metod yang sama. Apa yang berlaku??

Selamat Mencuba!!

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*