20 Gambar Menarik Yang Mesti Anda Lihat

Dalam saya melayari internet, saya telah terjumpa beberapa gambar menarik yang saya rasa boleh dikongsi bersama pengunjung blog PanduanPercuma.info ini. Mungkin gambar-gambar ini tidak pernah terfikir oleh kita semua. Namun di sebaliknya ada juga pengajaran yang boleh diambil dan ada juga merupakan gambar semata-mata. Berikut adalah gambar tersebut dan jika anda juga terjumpa gambar-gambar menarik untuk dikongsi bersama, sila tulis komentar dan  masukkan pautan url/alamat laman web dimana ianya boleh dikunjungi.

1. Parkir kereta anda di tempat yang dibenarkan sahaja.

firehydrantparking

2. Memori semasa bergambar bersama rakan-rakan

ambilgambar

3. Professor Universiti mana ni?

mrmonkeyman

4. Siapa mahu makan hotdog ini?

truehotdog

5. Sabar Dulu! Biar kami lintas dulu..

duckstraffic

6. Tengok! Betul-betul handsfree telefon bimbit

hands-free-phone


7. Jangan kacau! Aku telah dilamun cinta…

love_peluh


8. Mahu penerbangan percuma ke London? Jom, ikut aku…

dlm-enjinjet

9. Kami sedang sedang berbincang

kat_patung


10. Salah tempat

budakgantung


11. Berhati-hati di jalanraya!

wierd_squish

12. Otak duit – Hari2 duk pikir duit!

gila_duit


13. Tolong kami..bantu kami…

payphoneinaflood


14. Jom tengok! Siapa menang….

tengokpatung


15. Monitor di abad ke 22

transparent-computer-monitor


16. Ninja Wanita Sedia Membantu

muslimah1


17. Lagi-lagi wanita…

gocoh-polis


18. Siapa perlu lesen motosikal

sheepmanmotorcycle

19. Baru 3 bulan, dah nak berjalan

kambing

20. Pokok ke seorang wanita

weird-tree

Nah…itulah 20 gambar yang mesti anda lihat. Keunikannya amat memerlukan pengertian yang sebenarnya. Mungkin banyak pengajaran boleh dipelajari di sebalik gambar-gambar ini.

Sila tulis komentar jika anda ada gambar-gambar menarik untuk dikongsi bersama!

Ooooops…satu lagi. Kalau gambar ini real, ia menjadi gambar ke 21 yang mesti anda lihat………..

weird_eyes

Apa pendapat anda? Asli ke tipu atau trick komputer sahaja? Sila guna komentar untuk menjawab. Terima kasih.

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

6 thoughts on “20 Gambar Menarik Yang Mesti Anda Lihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*