Tonton Online dan Download Filem KL Gangsters

Okay! Semua orang tahu yang filem KL Gangsters yang diarahkan oleh anak Pengarah prolifk tersohor Datuk Yusuf Haslam telah mengutip lebih 12 juta ringgit. Ini dah 4x ganda kadar box-office filem Malaysia. Rasanya memang semua kaki wayang sudah tengok kat panggung, cuma yang tinggal hanya “kaki tidak wayang” atau mereka yang sememangnya tak suka pergi tengok kat panggung dan tunggu ianya muncul kat TV aje. Bagi sesiapa yang memang tak minat nak jejak kaki kat panggung, bolehlah tengok filem ni kat Youtube aje (kalau masih ada lagi). Untung dah untung dah bagi pihak Skop Production. Jadi yang ni boleh bagi sedekah, bagi orang lihat free aja.

Sapa-sapa yang nak lihat filem ni kat Youtube, bolehlah klik pada pautan kat bawah:

[vsw id=”9cWFLkzaUCE” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Pada sapa-sapa yang malas nak mengadap komputer atau line internet tersangkut-sangkut tu, bolehlah cuba download daripada pautan dua raja blog filem Malaysia ni.

 

  1.  http://www.teamaryzs.com/2011/07/kl-gangster-2011-dvdrip-avi-mkv.html#more
  2. http://akumuzikhampa.blogspot.com/2011/07/kl-gangster-dvdrip-2011-malaysia.html

 

Atau download di file hosting seperti di bawah:

FILESERVE (1 link – kena ada akaun fileserve)
atau (Hotfile 4 part)
atau (mediafire – 4 parts)

atau

MEDIAFIRE 312MB (saiz kecil – 2 part)

 

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*