Filem “I am Number Four” Versi PPV Untuk Muat Turun

muat turun filem i am number 4

Akhirnya filem “I am Number 4” versi PPV (Pay Per View) telah terdapat di internet dan anda boleh mendownloadnya sekarang. Gambar versi PPV ini adalah yang paling berkualiti buat masa ini sehingga versi DVD atau BlueRay keluar kelak. Sesiapa yang menunggu untuk mendownload filem ini, sekarang ialah masanya.

Filem ini bercorak sains fiksyen yang menarik sekali untuk ditonton. Dengan format filem MKV, anda disarankan menggunakan VLC Media Player untuk menontonnya. Ini kerana VLC Media Player tidak memerlukan sebarang codec untuk menonton sebarang format filem kerana codec-codec yang diperlukan telah terbina dalam. Sesiapa yang ingin mendownload VLC Media Player boleh DOWNLOAD VLC MEDIAPLAYER DI SINI.

Anda boleh mendownload filem ini pada pautan di bawah:

Mediafire (Format MKV)

Single link download (Format MKV – 400MB)

Password: mediafiremoviez.com (jika perlu)

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*