Primary I-Dictionary Untuk Kanak-Kanak

Primary I-Dictionary merupakan sebuah software untuk mempelajari Bahasa Inggeris sesuai untuk kanak-kanak. Ianya lengkap dengan pelbagai aktiviti pembelajaran seperti Cerita Animasi (animated stories), lagu-lagu menarik, lembaran kerja, kad flash dan juga mengandungi lebih daripada 300 ilustrasi menarik untuk tatapan kanak-kanak. Anda juga boleh mencetak lembaran kerja tersebut untuk tujuan tugasan kepada anak-anak.

Gambar dan ilustrasi disediakan dengan cara sebutan yang betul mengikut standard British English dan juga American English.

Pautan Download (KLIK pada mana2 satu)

File size: 212mb
File type: exe

1. Hitfile

2. Hotfile

3. Filesonic

4. Fileserve

5. DepositFile

 

KLIK di sini untuk membeli Primary I-Dictionary yang asli di Amazon.com

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*