Facebook Fanpage Paling Popular di Dunia/Malaysia 2011

Semua orang tahu pasal Facebook Fan Page. Laman kegemaran setiap ahli Facebook yang disertai oleh mereka. Nak tahu Fanpage mana yang paling top atau popular seluruh dunia? Fan Page mana pula yang paling top di Malaysia? Jom kita lihat senarai di bawah:

 

15 Facebook Fan Page paling popular di dunia 2011 adalah:

Info di atas tu saya kutip daripada blog ni http://statistics.allfacebook.com/pages.

15 Facebook Fan Page paling popular di Malaysia 2011 adalah:

 

Kalau tengok senarai tu, Fanpage Lisa Surihani sepatutnya 3.3 juta sebab ada 2 fanpage.  Hanya untuk info aje. Info ni boleh didapati daripada blog http://www.famecount.com/facebook-rank/Malaysia. PanduanPercuma.info fanpage macamana? Baru nak masuk 600….so tolong lah like Fanpage PanduanPercuma okay? Terima kasih!!

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*