Senarai Ranking MRSM SPM 2012

Salam semua. Okay, keputusan SPM 2012 telah diketahui semalam. Dan negeri Terengganu muncul negeri terbaik SPM 2012. Tentu ada diantara kita semua yang ingin tahu apakah senarai ranking/kedudukan MRSM untuk SPM 2012. Berikut adalah ranking SPM 2012 bagi MRSM seluruh Malaysia. Ianya berdasarkan keputusan analisa daripada pihak MARA yang menyusun ranking mengikut pencapaian Gred Purata Maktab (GPM) untuk SPM 2012 bagi semua MRSM seluruh Malaysia:

Senarai ranking mrsm spm 2012
Ranking MRSM Bagi SPM 2012

Anda sepatutnya merasa bangga dengan kejayaan kalian/anak-anak kalian semua. Tahniah diucapkan kepada yang berjaya dan syabas diucapkan kepada guru-guru yang cemerlang dan berdedikasi mengajar anak didik masing-masing. Kepada yang kurang berjaya, jangan jadikan keputusan ini sebagai titik terakhir dalam hidup kita. Cuba lagi dan cuba lagi dengan usaha yang terbaik. InsyaAllah kejayaan akan muncul akhirnya.

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*