Dapatkan Software PDF kepada DOC Percuma

Pada artikel sebelumnya kami pernah menulis tentang PDF to Word Converter Secara Online, iaitu software yang dapat digunakan untuk mengubah (convert) file PDF menjadi file MS Word percuma secara online.

Untuk anda yang berkemungkinan tidak mahu menukarkan format fail tersebut secara online, kini anda boleh mendapatkan software yang berfungsi seumpama itu tetapi perlu dipasang pada komputer anda, juga dengan PERCUMA. Software tersebut adalah PDFZilla.

PDFZilla mempunyai sedikit keunggulan dibandingkan dengan PDF to Word Converter, iaitu selain dapat digunakan untuk menukar format fail PDF menjadi fail DOC MS Word, PDFZilla juga dapat digunakan untuk mengubah fail PDF menjadi file RTF, TXT, format imej (jpg, bmp, gif, dan png), HTML, SWF.

Beberapa format fail yang disokong oleh PDFZilla

Untuk mendapatkan PDFZilla secara percuma, caranya adalah sebagai berikut:

  1. Download software PDFZilla di sini atau DI SINI
  2. Install software tersebut dan masukkan kod registrasi berikut ini: W134286MN5F1CDA
  3. Nah! Sekarang anda telah mendapat satu software PDF Converter yang PERCUMA.

SELAMAT MENCUBA!!

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*