AVG Antivirus Berbayar Tetapi Percuma!

avga-av-140x150

Tahukah anda bahawa anda boleh mendapatkan antivirus berbayar secara PERCUMA? Yang original, bukan ciplak atau cetak rompak dan bukan juga yang versi FREEWARE daripada internet . Sebenarnya, kadang-kadang pembina software ada menawarkan laman di mana anda boleh memuat turun perisian berbayar mereka secara percuma dan memberi anda lesen untuk menggunakannya untuk beberapa tempoh yang tertentu seperti 1 atau dua tahun dsb….

Di sini saya ingin memberi laman web tersebut di mana anda  boleh mendapatkan apa yang mereka kategorikan “A PAID VERSION” dengan membenarkan anda menggunakannya setelah anda berdaftar untuk mendapat lesen percuma daripada mereka. AVG – salah satu pembina perisian antivirus ternama dan popular di dunia memberikan lesen percuma untuk perisian AVG Antivirus “paid version” dan Spyware versi terkini iaitu AVG Antivirus v8.5 dengan lesen penggunaannya sehingga February 26, 2018.

Berikut adalah langkah-langkah untuk mendapatkan perisian tersebut:

1. Muat turun perisian AVG -Antirus di sini. Sila lihat skrin di bawah.

AVG-link

2. Setelah muat turun AVG Antivirus tersebut, install atau pasang perisian itu ke dalam komputer anda.

3. Semasa pemasangan perisian, anda akan dipaparkan skrin untuk memasukkan nombor siri program tersebut. Masukkan nombor siri berikut:

8MEH-REDSL-7ETEC-ULA8R-EAOKL-4EMBR-ACED

4. Siap! Selepas AVG dipasang, sila pastikan lesen untuk menggunakannya berfungsi sehingga Feb 26, 2018 seperti skrin di bawah.

licence avg

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

One thought on “AVG Antivirus Berbayar Tetapi Percuma!

  • 20/01/2013 at 9:49 pm
    Permalink

    thanks sharing.. xboleh nak tengok gmbar.nak install yang mana satu? AVG Recommends Online Install atau pada installation files?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*