Video Youtube Paling Bernasib Baik dan Tidak 2011

Jika anda seorang penggemar Internet, anda sudah pasti tahu laman YouTube. Laman yang memuatkan video daripada koleksi orang awam untuk dikongsi kepada umum seluruh dunia. Pelbagai jenis video terdapat di Youtube. Ada video yang sememangnya lucu, sedih, tragik, meankutkan, info dan teknik-teknik tertentu dan lain-lain lagi.

Pada entri kali ini, saya mahu anda lihat 2 video daripada Youtube yang dikategorikan sebagai Video Paling Bernasib Baik (Luck) dan Paling Tidak Bernasib Baik (Fail) sepanjang tahun 2011 setakat ini. Lihat sendiri dan nilaikan sendiri samada tepat atau tidak koleksi video Youtube ini.

Kompilasi Video Paling Bernasib Baik 2011

Kompilasi Video Jan/Feb 2011

[vsw id=”Yidx8hykIiQ” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Kompilasi Video Feb/Mac 2011

[vsw id=”Kompilasi Video Jan/Feb 2011″ source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Kompilasi Video Paling Tidak Bernasib Baik 2011

Video Bhg I

[vsw id=”Dlmx-ApZGVk” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Video Bhg II

[vsw id=”Dlmx-ApZGVk” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Lain2 Artikel Menarik:

tokjogho

Mengapa Tok Jogho? Sebenarnya, Tok Jogho merupakan ketua dalam satu-satu persembahan Dikir Barat yang amat popular di Kelantan. Penggunaan nama Tok Jogho sebagai pentadbir laman web PanduanPercuma.info adalah berdasarkan fakta yang mana dalam setiap persembahan Dikir Barat, Tok Jogho merupakan nadi kepada keseluruhan persembahan di mana beliau perlu bijak mengatur kata-kata dan menyusun ayat agar persembahannya terserlah dan menarik, lain daripada yang lain. Itulah matlamat PanduanPercuma.info - ingin menjadi sebuah laman web berbahasa Melayu yang unik, penuh dengan maklumat dan informasi kepada semua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*